Vermoeidheid testen
Ziekte van pfeiffer

Bepalingen

Beschrijving

Bij tieners en adolescenten is de ziekte van Pfeiffer een veel voorkomende oorzaak van chronische vermoeidheid. Met deze test checkt u of u besmet bent met de ziekte van Pfeiffer. De veroorzaker van deze ziekte is het Epstein-barr virus.


Voor wie is deze test?BepalingenWaarop word je getest?Wat voor onderzoek?

Bepalingen

Voor wie is deze test?

Heeft u last van onverklaarbare vermoeidheidsklachten, prikkelbaarheid of langdurige griepachtige verschijnselen? Dan kan het zijn dat u de ziekte van Pfeiffer heeft. Deze virusinfectie komt net name voor bij jongeren en adolescenten. De verspreiding van de ziekte gaat via speeksel contact. Deze test is geschikt voor mensen die willen testen op de ziekte van Pfeiffer.

Waarom Diagnostics4all?

  • Geregistreerde artsen
  • Persoonlijke aandacht
  • Snel en betrouwbaar
  • Prikpunten door heel Nederland

Hoe werkt het?

Formulier

U vult uw gegevens in via het formulier en u accepteert de algemene voorwaarden

Afname pakket

U krijgt een pakket met alle benodigdheden voor bloedafname anoniem thuis gestuurd. Dit pakket neemt u mee naar de bloedafname afspraak

Betalen

Uw bestelling betalen doet u gemakkelijk via iDEAL

Afspraak inplannen

Binnen 24 uur wordt u door ons gebeld om een afspraak te maken voor het bloed prikken. Dit kan op 800 plekken in Nederland, klik hier om nogmaals de afname posten te zien in uw provincie!

De uitslag

Na bloedafname krijgt u binnen 3 werkdagen de uitslag met een advies van een van onze artsen. Direct inzicht in uw gezondheid!

Waarop word je getest?

EBV IgM: Deze bepaling meet de hoeveelheid antilichamen tegen de ziekte van Pfeiffer in de acute fase. Hiermee kunt u vaststellen of u momenteel een actieve infectie met het virus hebt.

EBV IgG: Deze bepaling meet de hoeveelheid antilichamen tegen de ziekte van Pfeiffer die gevormd worden na een infectie. Hierdoor kunt u vaststellen of u in het verleden in contact bent geweest met de ziekte.

Heb je gevonden wat je zocht?