Virus en infectie testen
Ziekte van Lyme

Beschrijving

De ziekte van lyme wordt overgedragen door een tekenbeet. Er zijn geen 100% betrouwbare bloedonderzoeken om de ziekte van Lyme vast te stellen. De test die in de praktijk veel wordt gebruikt is de test op antilichamen voor de bacterie. Bij slechts 40-60% van de mensen kan in een vroeg stadium deze antistof worden vastgesteld.


Voor wie is deze test?BepalingenWaarop word je getest?Wat voor onderzoek?

Voor wie is deze test?

Deze test is geschikt voor mensen die willen checken of ze de ziekte van Lyme hebben opgelopen na een tekenbeet. Pas na 6-8 weken kunnen er antistoffen worden waargenomen met bloedonderzoek. Let op: bij klachten adviseren wij om altijd naar de huisarts te gaan.

Waarom Diagnostics4all?

  • Geregistreerde artsen
  • Persoonlijke aandacht
  • Snel en betrouwbaar
  • Prikpunten door heel Nederland

Hoe werkt het?

Formulier

U vult uw gegevens in via het formulier en u accepteert de algemene voorwaarden

Afname pakket

U krijgt een pakket met alle benodigdheden voor bloedafname anoniem thuis gestuurd. Dit pakket neemt u mee naar de bloedafname afspraak

Betalen

Uw bestelling betalen doet u gemakkelijk via iDEAL

Afspraak inplannen

Binnen 24 uur wordt u door ons gebeld om een afspraak te maken voor het bloed prikken. Dit kan op 800 plekken in Nederland, klik hier om nogmaals de afname posten te zien in uw provincie!

De uitslag

Na bloedafname krijgt u binnen 3 werkdagen de uitslag met een advies van een van onze artsen. Direct inzicht in uw gezondheid!

Waarop word je getest?

Met dit bloedonderzoek worden de antilichamen van het immuunsysteem tegen de ziekte van lyme gemeten.
Zowel de antilichamen die vrijkomen bij een huidige infectie, als de antilichamen die wijzen op een infectie in het verleden.
Een kenmerk van de ziekte van lyme is dat de bacterie zich goed weet te verschuilen voor het immuunsysteem. De diagnostiek van de ziekte van Lyme kent daardoor veel onnauwkeurigheden.

Heb je gevonden wat je zocht?