Waarom Diagnostics4all

Kies je voor diagnostics4all, dan kiest u voor het beste van twee werelden. De expertise, tijd en aandacht van de arts én direct toegang en regie over je eigen gezondheid. Alles doormiddel van de laatste medische technologieën. U kiest welke onderdelen van uw gezondheid u wilt testen. Onze artsen zetten de uitslagen voor u in perspectief en beantwoorden vragen.

Kennis
Diagnostics4all werkt alleen met geregistreerde artsen met kennis van zaken. Zorg kan op hoog niveau en bij Diagnostics4all health-checks, labtesten en thuistesten is dat het geval. Daarnaast staat transparantie en het delen van kennis bij ons centraal. Wij vertellen u graag over de waarde van de testen, de beperkingen en de toepasbaarheid in de praktijk.

Health-check in Nederland
In Nederland laat de huidige wetgeving momenteel geen full-body scans door middel van MRI of CT toe. De health-check van Diagnostics4all bieden hiervoor een goed alternatief. Door uitgebreide anamnese, lichamelijk onderzoek en aanvullend onderzoek (zoals bijvoorbeeld bloedonderzoek, longfunctie onderzoek of een hartfilmpje) kunt u alsnog een goed beeld krijgen van uw lichamelijke gezondheid. Mocht u wel een body-scan in het buitenland overwegen? Laat u dan adviseren door een van onze artsen over de mogelijkheden.

In de buurt of thuis
Door ons uitgebreide netwerk is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Voor bloedafnames kunt u terecht op één van de 800 plekken in Nederland. Daarnaast is er tegen een kleine meer betaling de mogelijkheid om alle bloewaarde testen en de meeste labtesten thuis te laten afnemen door een medische expert. Op deze manier hoeft u het huis niet meer uit, wij komen bij u langs!

Persoonlijk en betrouwbaarheid
Bij diagnostics4all krijgt u persoonlijke aandacht van onze artsen. Ze beantwoorden uw vragen, geven uitleg over uitslagen en voeren de health-check uit. Al onze artsen zijn BIG-geregistreerd. Dat betekent dat ze zijn opgenomen in het register van het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport. Hierin staat beschreven dat onze artsen bevoegd zijn om voorbehouden medische handelingen te verrichten. Daarnaast staat transparantie en het delen van kennis bij ons centraal. Op de website kunt u betrouwbare wetenschappelijke informatie vinden over de kwaliteit van de onderzoeksmethodes, de voor- en nadelen hiervan en richtlijnen/behandelingsmogelijkheden.

Personal training / lifestyle coaching
Onze methoden zijn uitermate geschikt in combinatie met lifestyle coaching of personal training programma`s. Ben je echt eens benieuwd of je vooruitgang maakt? Wil je weten of al je inzet vruchten afwerpt? Bij ons kun je een (twee)jaarlijkse health-check afnemen en wij vertellen je precies hoe is er lichamelijk voor staat. Daadwerkelijk gemeten en wetenschappelijk onderbouwd! 
Op zoek naar een geschikte personal trainer of sportschool? Kijk dan bij onze partners.

Alles onder 1 dak
Bij Diagnostics4all vind je alles onder een dak. Ben je opzoek naar premium zorg en direct toegang tot resultaten dan hebben wij alle producten: health-checks, thuistesten, zelftesten en labtesten. Vaak geven wij bij afname van meerdere product afnames ook aantrekkelijke kortingen.