SOA testen
SOA test Chlamydia/Gonorroe

Bepalingen

Beschrijving

Heeft u onveilige seks gehad? Bent u bang dat u een SOA heeft of heeft u genitale klachten? Test dan op de meest voorkomende SOA's. Met deze SOA test wordt gescreend op chlamydia en gonorroe middels een vaginaal afstrijkje (vrouw) of urine (man).


Voor wie is deze test?BepalingenWaarop word je getest?Wat voor onderzoek?

Bepalingen

Voor wie is deze test?

Heeft u onbeschermde seks gehad en bent bang voor een seksueel overdraagbare aandoening (SOA)? Of u heeft de volgende klachten: - Pijn bij het plassen - Veranderde vaginale afscheiding - Buikpijn - Genitale jeuk - Roodheid of schilfering in het genitaal gebied Dan is het verstandig om een SOA test te laten doen. Bij ons kan dat snel, discreet en betrouwbaar.

Waarom Diagnostics4all?

  • Geregistreerde artsen
  • Persoonlijke aandacht
  • Snel en betrouwbaar
  • Prikpunten door heel Nederland

Hoe werkt het?

Maak uw keuze

Kies de gewenste thuistest

Formulier

U vult uw gegevens in via het formulier en gaat akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement.

Betaling

Na het bevestigen van uw bestelling en het invullen van het formulier betaalt u gemakkelijk via iDEAL.

Bevestiging en gegevens

U ontvangt per email een bevestiging van uw bestelling. Binnen enkele werkdagen ontvangt u uw bestelling per post. Informatie omtrent de afname van de test en de uitslag zijn met de test meegeleverd.

Waarop word je getest?

Het soa onderzoek bestaat uit onderzoek van de urine (man) of een afstrijkje (vrouw).
U neemt de onderzoeken thuis zelf af. U krijgt uitgebreide instructies over hoe u op de juiste manier het benodigde testmateriaal kunt afnemen.

Chlamydia: Deze bekende SOA veroorzaakt klachten van de urinebuis, anus en baarmoedermond. Het gevaarlijke van deze SOA is dat hij vaak asymptomatisch verloopt. Zo kan de bacterie zich makkelijk onopgemerkt verspreiden. Onschuldig is de infectie niet. Het kan ontstekingen veroorzaken aan de eileiders en zelfs aan de lever. Bij mannen kan het tot een pijnlijke bijbal ontsteking leiden. Behandeling van chlamydia is eenvoudig door middel van antibiotica.
Deze test wordt bij mannen gedaan door middel van een urinemonster en bij vrouwen met een afstrijkje.

Gonnoroe:  deze bacterie kan zorgen voor ontstekingen van slijmvliezen van de vagina, penis, anus en de ogen.
Vrouwen kunnen last hebben van een veranderde afscheiding of pijn bij het plassen. Deze infectie kan opstijgen naar de eileiders en de buikholte. Daarbij kan verlittekening van de eilleiders optreden met als gevolg dat de vruchtbaarheid afneemt. Mannen krijgen last van een pussige afscheiding uit de penis. De infectie kan opstijgen naar de prostaat of de bijbal. Beiden kunnen een pijnlijke ontsteking veroorzaken. De behandeling is door middel van antibiotica.

Heb je gevonden wat je zocht?