Hormonen testen
Schildklier onderzoek

Bepalingen

Beschrijving

Met dit bloedonderzoek meet u uw TSH en T4. Beide hormonen geven de schildklierfunctie aan.


Voor wie is deze test?BepalingenWaarop word je getest?Wat voor onderzoek?

Bepalingen

Voor wie is deze test?

Deze test is voor mensen die willen checken of de schildklier goed functioneert. Een te traag werkende schildklier of een te snel werkende schildklier kan diverse klachten geven, waaronder vermoeidheid, gejaagdheid, overmatig transpireren, hartkloppingen of maag-darm klachten.

Waarom Diagnostics4all?

  • Geregistreerde artsen
  • Persoonlijke aandacht
  • Snel en betrouwbaar
  • Prikpunten door heel Nederland

Hoe werkt het?

Formulier

U vult uw gegevens in via het formulier en u accepteert de algemene voorwaarden

Afname pakket

U krijgt een pakket met alle benodigdheden voor bloedafname anoniem thuis gestuurd. Dit pakket neemt u mee naar de bloedafname afspraak

Betalen

Uw bestelling betalen doet u gemakkelijk via iDEAL

Afspraak inplannen

Binnen 24 uur wordt u door ons gebeld om een afspraak te maken voor het bloed prikken. Dit kan op 800 plekken in Nederland, klik hier om nogmaals de afname posten te zien in uw provincie!

De uitslag

Na bloedafname krijgt u binnen 3 werkdagen de uitslag met een advies van een van onze artsen. Direct inzicht in uw gezondheid!

Waarop word je getest?

TSH/T4: De schildklier is een klein orgaan in de hals die tal van belangrijke processen in het lichaam regelt. U kunt de schildklier het beste vergelijken met een thermostaat. Als deze te hoog of te laag staat afgesteld verlopen een aantal processen in het lichaam niet goed. Zowel bij een te snel werkende schildklier of een te langzaam werkende schildklier kunt u klachten krijgen van vermoeidheid. De schildklier functie wordt gemeten door twee hormonen te testen: TSH en T4. Op basis van deze twee hormonen kan vastgesteld worden of de schildklier goed werk.

Heb je gevonden wat je zocht?