Virus en infectie testen
Pfeiffer bloedtest

Bepalingen

Beschrijving

De ziekte van Pfeiffer komt veel voor onder jongeren/adolescenten. Met deze bloedtest meet u of u de ziekte van Pfeiffer heeft en of u de ziekte in het verleden heeft doorgemaakt.


Voor wie is deze test?BepalingenWaarop word je getest?Wat voor onderzoek?

Bepalingen

Voor wie is deze test?

Heeft u last van onverklaarbare vermoeidheidsklachten, prikkelbaarheid of langdurige griepachtige verschijnselen? Dan kan het zijn dat u de ziekte van Pfeiffer heeft. Deze test is speciaal samengesteld voor mensen die hierop willen testen.

Waarom Diagnostics4all?

  • Geregistreerde artsen
  • Persoonlijke aandacht
  • Snel en betrouwbaar
  • Prikpunten door heel Nederland

Hoe werkt het?

Formulier

U vult uw gegevens in via het formulier en u accepteert de algemene voorwaarden

Afname pakket

U krijgt een pakket met alle benodigdheden voor bloedafname anoniem thuis gestuurd. Dit pakket neemt u mee naar de bloedafname afspraak

Betalen

Uw bestelling betalen doet u gemakkelijk via iDEAL

Afspraak inplannen

Binnen 24 uur wordt u door ons gebeld om een afspraak te maken voor het bloed prikken. Dit kan op 800 plekken in Nederland, klik hier om nogmaals de afname posten te zien in uw provincie!

De uitslag

Na bloedafname krijgt u binnen 3 werkdagen de uitslag met een advies van een van onze artsen. Direct inzicht in uw gezondheid!

Waarop word je getest?

Pfeiffer: De ziekte van Pfeiffer wordt ook wel de kusziekte genoemd. Deze ziekte kan in het begin stadium griepachtige verschijnselen geven met keelpijn en opgezette klieren in de hals.  Daarna kan je chronische vermoeidheidsklachten krijgen die maanden tot soms wel een jaar aanhouden. De ziekte van Pfeiffer is niet te behandelen. Echter, het aantonen ervan kan wel een verklaring geven voor je vermoeidheidsklachten. Dit kan waardevol zijn om te begrijpen waar de klachten vandaan komen en om voor de omgeving meer begrip te krijgen.
Wij testen op de aanwezigheid van het Epstein-bar virus, de veroorzaker van de ziekte van Pfeiffer met bloedonderzoek. Daarbij kunt u zien of u momenteel de ziekte van Pfeiffer heeft of dat u in het verleden een infectie met dit virus hebt doorgemaakt.

Heb je gevonden wat je zocht?