Hart en vaten
Omega 3-6 bloedonderzoek

Beschrijving

De verhouding tussen omega 3 en omega 6 vetzuren kan verstoord zijn. Een verkeerde verhouding tussen deze twee vetzuren kan nadelige gezondheidseffecten hebben. Met deze test meet u de verhouding tussen beiden.


Voor wie is deze test?BepalingenWaarop word je getest?Wat voor onderzoek?

Voor wie is deze test?

Voor iedereen die wil weten hoe de verhouding omega 3/6 is in het bloed is.

Waarom Diagnostics4all?

  • Geregistreerde artsen
  • Persoonlijke aandacht
  • Snel en betrouwbaar
  • Prikpunten door heel Nederland

Hoe werkt het?

Formulier

U vult uw gegevens in via het formulier en u accepteert de algemene voorwaarden

Afname pakket

U krijgt een pakket met alle benodigdheden voor bloedafname anoniem thuis gestuurd. Dit pakket neemt u mee naar de bloedafname afspraak

Betalen

Uw bestelling betalen doet u gemakkelijk via iDEAL

Afspraak inplannen

Binnen 24 uur wordt u door ons gebeld om een afspraak te maken voor het bloed prikken. Dit kan op 800 plekken in Nederland, klik hier om nogmaals de afname posten te zien in uw provincie!

De uitslag

Na bloedafname krijgt u binnen 3 werkdagen de uitslag met een advies van een van onze artsen. Direct inzicht in uw gezondheid!

Waarop word je getest?

Met dit bloedonderzoek wordt de verhouding omega 3 en omega 6 gemeten en het hs CRP.
Een verkeerde verhouding tussen omega 3 en omega 6 zou mogelijk laaggradige ontstekingen kunnen geven in het lichaam. Daarom wordt ook de ontstekingsparameter bepaald.

HsCRP: CRP staat voor C-reactive protein. Dit eiwit is betrokken bij ontstekingsreacties in het lichaam. CRP is direct te meten bij een ontsteking en daarom een betrouwbare parameter om ontsteking aan te tonen of het verloop daarvan te monitoren. Wij meten het high sensitive CRP. Dit is een meer nauwkeurige bepaling van het CRP. In de wetenschap is toenemende aandacht voor chronische lage ontstekingen (low grade inflammation). Door stress en leefstijl zouden veel mensen hieraan lijden. Met het CRP meet u eenvoudig of dat bij u ook aan de orde is.

Heb je gevonden wat je zocht?