Mission statement

Wij vinden dat iedereen recht heeft op direct toegang tot de nieuwste medische testen. De ontwikkeling van diagnostische tools heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Er zijn labtesten om gezondheidsparameters te meten en wij vinden dat een goede zaak! U bent baas over uw eigen lichaam.

  • Kwaliteit van onze producten: Diagnostics4all is een bedrijf dat alleen kwaliteitstesten in het assortiment heeft. Geselecteerd door geregistreerde artsen met echt nut! Wij bieden geen onzin testen aan en staan voor medische relevantie en kwaliteit! 
  • Wij nemen de tijd: Een huisarts heeft niet altijd tijd en is soms moeilijk te bereiken. De huidige zorg is niet ingericht voor preventieve consulten en onderzoeken op verzoek. Daarom nemen wij de tijd voor elke klant. Met zorg en aandacht zorgen wij voor de juiste diagnose.  
  • Breed aanbod aan labtesten: Wij leveren betrouwbare zelftesten en thuistesten en voorzien u direct van informatie. Met 800 prikpunten door heel Nederland en eenvoudig online te bestellen. Onze testen zijn volledig anoniem met eventuele telefonische begeleiding door een geregistreerde arts.

Diagnostics 4 all

Diagnostiek voor iedereen