Hoe werkt het?

Sleep elementen hier naartoe

hoewerkthet.PNG (57 KB)

Kies een bloed- of lab-onderzoek

Bij Diagnostics4all kiest u zelf welke bloedtest(en) en/of laboratoriumonderzoek(en) u laat doen. Er is een uitgebreide keuze uit meer dan 35 verschillende labonderzoeken. Dit kan geheel anoniem besteld worden met de uitslag over email, een fictieve naam opgeven is mogelijk. Betalen gaat snel en gemakkelijk online met iDEAL of creditcard. Bij onze producten pagina vindt u een overzicht van alle typen labonderzoeken. Categorien zijn bijvoorbeeld:

Kies een prikpunten in de buurt

Met 800 prikpunten verspreid door Nederland, is er altijd een prikpost bij jou u in de buurt. Hoe werkt dit? Kies online jouw onderzoek. Daarna ontvang je direct een bevestigings e-mail. Deze bevat een link om een locatie en tijdstip voor de bloedafname te kiezen. Geen zit om uit huis te gaan? Tegen kleine meer prijs komen we ook thuis of op lokatie bloed afnemen. Goede service, gemakkelijk en betaalbaar!

Laat (anoniem) uw bloed afnemen

Bezoek (anoniem) het prikpunt en laat de bevestigings-brief zien. Dit kan zowel geprint als digitaal, bijvoorbeeld op u mobiele telefoon.  Ook bij thuisafname moet u de bevestigingsbrief tonen. De verpleegkundige neemt vervolgens bloed af. De verpleegkundige weet niet voor welk onderzoek de bloedafname is bedoeld. De verpleegkundige zal nooit vragen naar klachten of naar het type onderzoek. Geen van onze medewerkers zal u onderzoeksuitslagen kunnen inzien. Enkel een geregistreerde arts wanneer noodzakelijk. 

Binnen enkel dagen de uitslag

Na bloedafname gaan de samples nog dezelfde dag naar het laboratorium voor onderzoek. Deze zullen in het lab worden onderzocht en de uitslagen zijn vaak binnen enkele dagen beschikbaar. Wij sturen een helder rapport met de resultaten. Geen labtaal of dokters termen. Maar duidelijke bewoording van de uitslag en wat dit betekend. Heeft u vragen? Onze geregistreerde artens staan voor u klaar als onderdeel van de Diagnostics4all service. 

Nederland_d4all.png (14 KB)