Hoe gaan we te werk?

Bij Diagnostics4all gaan we zorgvuldig te werk. Daarom vindt u een overzicht van onze werkwijze. Heeft u verdere vragen? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

Labtesten
Bij Diagnostics4all bent u aan het juiste adres voor bloedonderzoek, SOA testen en ontlastingstesten.
Hoe werkt het?

  • Kies op de website de gewenste test en vul uw gegevens in.
  • De juiste test(en) geselecteerd? Betaal dan eenvoudig en snel met IDEAL.
  • U krijgt een email met daarin praktische informatie omtrent de bloedafname op een locatie bij u in de buurt.
  • U kan zelf een moment kiezen om langs te gaan voor de bloedafname.
  • Na afname hoeft u geen actie te ondernemen en ontvangt u binnen enkele dagen de uitsla

Liever niet naar een bloedafname locatie en thuis bloedprikken? Dat kan! We komen we tegen kleine meer-betaling bij u langs om bloed af te nemen. Let op! In tegenstellingen tot andere aanbieders zitten de kosten voor de bloedafname is bij de prijs inbegrepen. Zo voorkomt u verassingen tijdens het bestellen. 

hoewerkthet.PNG (57 KB)

Thuistesten
Kies op de website de gewenste thuistest en betaal eenvoudig via IDEAL. U  krijgt de thuistest binnen een paar werkdagen thuisgestuurd. Bij de productinformatie staat de actuele levertijd. Lees aandachtig de instructies en bijsluiter van de fabrikant en voer de zelftest uit. Daarnaast ontvangt u een document van Diagnostics4all met verdere informatie over de test. De zelf testen worden geselecteerd door onze artsen, daarbij krijgt u de Diagnostics4all kwaliteit en service.

Health-checks
Een afspraak voor een health-check maakt u eenvoudig via onze agenda planner. Hier ziet u direct waar en wanneer onze artsen beschikbaar zijn. U vult uw gegevens in via het formulier en gaat akkoord met onze algemene voorwaarden. Daarna ontvangt u een email met de afspraakbevestiging en de afspraakgegevens. In de bevestigingsmail vindt u de informatie omtrent locatie en praktische zaken voor de bloedafname. U kunt zelf beslissen waar en wanneer u bloed laat prikken. Doe dit wel minimaal 7 dagen voor de afspraak met onze arts.

Tijdens het consult nemen we de tijd. De arts zal beginnen met een kennismaking doormiddel van een uitgebreide medische vragenlijst (anamnese). Vervolgens doen we lichamelijke onderzoeken en aanvullende onderzoeken, zoals onderzoek naar uw hart en longfunctie. Uw lichamelijke gezondheid screenen wij op de meest belangrijke punten. Vervolgens krijgt u een uitgebreid verslag van de bevindingen en de aanbevelingen. Indien nodig zal onze arts een overdracht voor uw huisarts maken.