Virus en infectie testen
Hepatitis A,B,C

Beschrijving

Met deze bloedtest meet u of u een infectie heeft met het hepatitis A, hepatitis B of het hepatitis C virus.


Voor wie is deze test?BepalingenWaarop word je getest?Wat voor onderzoek?

Voor wie is deze test?

Bent u in een risico gebied geweest en niet ingeënt? Test dan of u een leverinfectie heeft opgelopen! Dit bloedonderzoek meet de aanwezigheid van een huidige infectie en een infectie in het verleden.

Waarom Diagnostics4all?

  • Geregistreerde artsen
  • Persoonlijke aandacht
  • Snel en betrouwbaar
  • Prikpunten door heel Nederland

Hoe werkt het?

Formulier

U vult uw gegevens in via het formulier en u accepteert de algemene voorwaarden

Afname pakket

U krijgt een pakket met alle benodigdheden voor bloedafname anoniem thuis gestuurd. Dit pakket neemt u mee naar de bloedafname afspraak

Betalen

Uw bestelling betalen doet u gemakkelijk via iDEAL

Afspraak inplannen

Binnen 24 uur wordt u door ons gebeld om een afspraak te maken voor het bloed prikken. Dit kan op 800 plekken in Nederland, klik hier om nogmaals de afname posten te zien in uw provincie!

De uitslag

Na bloedafname krijgt u binnen 3 werkdagen de uitslag met een advies van een van onze artsen. Direct inzicht in uw gezondheid!

Waarop word je getest?

Hepatitis A Igm en IgG: Deze virusinfectie veroorzaakt ontsteking van de lever. Je loopt deze infectie op door besmet water en voedsel. Het advies is om u te laten vaccineren tegen hepatitis A als u naar een risicogebied gaat. De infectie geeft klachten van algehele malaise, misselijkheid, braken, veranderde ontlasting en vermoeidheid. Het herstel duurt maanden.

HBSag: Dit antigeen is aanwezig in het bloed bij een actieve hepatitis B infectie. Een antigeen is een kenmerkend stofje aanwezig op de cellen die gemeten kan worden met een bloedtest.

Anti HBC: Dit stofje wordt aangemaakt door het immuunsysteem als reactie op het hepatitis B virus. De aanwezigheid hiervan geeft aan dat er in het verleden een hepatitis B infectie is geweest.

Anti hcv: Met deze bloedtest worden de afweercellen tegen een hepatitis C infectie gemeten. Hierdoor kunt u vaststellen of u met het virus in contact met geweest en of u een infectie heeft doorgemaakt.

Heb je gevonden wat je zocht?