Ervaringen

Onze klanten staan centraal

Bij Diagnostics4all staat de klant centraal en hechten wij waarde aan een uitstekende dienstverlening. Als bedrijf streven wij de beste customer experience na: zorg, tijd en kwaliteit. Daarom geloven wij in onafhankelijke online reviews van onze producten en diensten. Wij vragen dan ook iedere klant om een review achter te laten zodat we onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren!

Onafhankelijke beoordelingen

In tegenstelling tot andere bedrijven plaatsen wij geen geschreven beoordelingen op onze eigen website. Wij geloven in onafhankelijke beoordelingen op websites die buiten ons beheer vallen. Vind hieronder links naar 2 websites die onafhankelijke beoordelingen mogelijk maken: Trustpilot en Google My Business. Dit zijn partners van elkaar en lopen voorop in eerlijke reviews. Hieronder leest u hoe klanten ons hebben ervaren:

trustpilot clear.png (4 KB)          google_my_business_clear.png (18 KB)

Klik hier voor een een overzicht van alle beoordelingen op TrustPilot. Wanneer u bij ons een healthcheck afneemt dan kun u een email krijgen met een link om een beoordeling achter te laten. Het process is erg makkelijk; door op de link te klikken in de email laat u binnen een paar minuten een review achter op TrustPilot. Hieronder vindt u een kort overzicht van de meest recente reviews:

Arjan Venema

"Dankzij de toegankelijke website en persoonlijke aandacht een gezondheidscheck kunnen doen. De uitslag wordt helder gepresenteerd, waardoor je een goed beeld krijgt van je gezondheid. Fijn dat het tegenwoordig op deze manier kan. Nogmaals bedankt voor de uitmuntende service!"

Simon Smid

"Professionele intake en afhandeling. Vlotte uitslag en duidelijke uitleg van de uitslagen. Een fijne manier om te testen of ik een gezonde leefstijl heb."

Dominique

"Fijn contact en snelle actie! Tevreden met de wijze van mijn bloedonderzoek :-)"