Disclaimer

Deze website is eigendom van Diagnostics4all. We zijn bij het samenstellen van de informatie op deze website met grote zorgvuldigheid te werk gegaan maar kunnen niet garanderen of uitsluiten dat sommige informatie verouderd of niet geheel juist meer is. We kunnen niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. De informatie op de website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en bezoekers van de website kunnen geen rechten ontlenen aan de informatie die word aangeboden. Deze informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

Diagnostics4all en overige leveranciers zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de aangeboden informatie. De informatie, zelfhulp of zelftesten op deze website kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een arts of behandelaar. De bij de artikelen genoemde prijzen zijn consumenten verkoop prijzen in euro’s, inclusief B.T.W. maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden voordat de bestelling geplaatst kan worden duidelijk vermeld. Diagnostics4all is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programma fouten in haar website.

In geen enkel geval zal Diagnostics4all, aandeelhouders, of de leidinggevenden, directeurs, werknemers, aansprakelijk zijn voor schade na gebruik van de producten aangeboden op deze website of na het lezen van informatie op deze website of als gevolg van telefonische consulten. Dit is inclusief maar niet beperkt tot enige directe schade, speciale schade, incidentele schade, schadevergoeding, opgelegde boetes of gevolgschade, ongeacht of zij op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade, en ongeacht enige theorie omtrent aansprakelijkheid, die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik, de verkoop of de werking van de door Diagnostics4all aangeboden producten in de breedste zin van het woord.