Virus en infectie testen
Cytomegalovirus

Bepalingen

Beschrijving

Het Cytomegalovirus (CMV) kan dezelfde klachten geven als de ziekte van Pfeiffer. Met deze bloedtest meet u of u in het verleden CMV heeft doorgemaakt of dat u momenteel een actieve infectie met CMV heeft.


Voor wie is deze test?BepalingenWaarop word je getest?Wat voor onderzoek?

Bepalingen

Voor wie is deze test?

Deze test is geschikt voor mensen die vage vermoeidheidsklachten hebben en willen checken op de aanwezigheid van het Cytomegalovirus.

Waarom Diagnostics4all?

  • Geregistreerde artsen
  • Persoonlijke aandacht
  • Snel en betrouwbaar
  • Prikpunten door heel Nederland

Hoe werkt het?

Formulier

U vult uw gegevens in via het formulier en u accepteert de algemene voorwaarden

Afname pakket

U krijgt een pakket met alle benodigdheden voor bloedafname anoniem thuis gestuurd. Dit pakket neemt u mee naar de bloedafname afspraak

Betalen

Uw bestelling betalen doet u gemakkelijk via iDEAL

Afspraak inplannen

Binnen 24 uur wordt u door ons gebeld om een afspraak te maken voor het bloed prikken. Dit kan op 800 plekken in Nederland, klik hier om nogmaals de afname posten te zien in uw provincie!

De uitslag

Na bloedafname krijgt u binnen 3 werkdagen de uitslag met een advies van een van onze artsen. Direct inzicht in uw gezondheid!

Waarop word je getest?

Een infectie met het Cytomegalovirus lijkt op de ziekte van Pfeiffer. Mensen kunnen koorts en algehele malaise krijgen. Besmetting kan onopgemerkt verlopen in de jeugd en op adolescenten of volwassenenleeftijd kan het klachten geven.

Igm CMV: De IgM antilichamen worden door het afweersysteem aangemaakt bij een acute infectie. Door het meten van deze antilichamen weet u dus of u momenteel een infectie van CMV doormaakt.

IgG CMV: De IgG antilichamen worden door het afweersysteem aangemaakt na een doorgemaakte infectie. Door het meten van deze antilichamen weet u dus of u ooit een infectie met CMV heeft doorgemaakt.

Heb je gevonden wat je zocht?